Wijnblog.be

Wijnblog.be

Over deze blog...

Het is de bedoeling om op deze pagina’s bijdragen te plaatsen over recent geproefde wijnen. Het gaat hier dan uiteraard eerder over de persoonlijke appreciatie van een wijn dan over een puntenevaluatie à la Parker. Verder komt er ook ruimte voor andere wijntopics zoals verslagen over wijnuitstappen en –proeverijen, verwijzingen naar interessante wijnsites of artikels over wijn, allerhande wijnweetjes, aangekondigde wijnevenementen enz…

Wat lichte lectuur...

VariaGeplaatst door pvo 17 sep, 2011 02:22

Ik snak naar wat zon/warmte en hoop dat we in extremis nog een prachtige "indian summer" mogen meemaken. Maar met onderstaande boekenoogst in gedachten lijken een kille herfst, een brandend haardvuur en een knusse zetel plots ook de nodige perspectieven te bieden.

Wil iemand mijn werkgever er van op de hoogte brengen dat ik een maandje ouderschapsverlof opneem?

Hmm, wat ga ik eerst doen? De Guide Hachette eens doorbladeren om wat voorbereid te zijn op komende wijnsalons? Of er toch maar eens werk van maken om die hopeloos versnipperde Bourgogne streek wat in detail te bestuderen? Daar ik in het najaar een voorraad Bourgogne 2009 wil inslaan, zal ik er maar voor opteren om eerst de turf van Jasper Morris ter hand te nemen.

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.