Wijnblog.be

Wijnblog.be

Over deze blog...

Het is de bedoeling om op deze pagina’s bijdragen te plaatsen over recent geproefde wijnen. Het gaat hier dan uiteraard eerder over de persoonlijke appreciatie van een wijn dan over een puntenevaluatie à la Parker. Verder komt er ook ruimte voor andere wijntopics zoals verslagen over wijnuitstappen en –proeverijen, verwijzingen naar interessante wijnsites of artikels over wijn, allerhande wijnweetjes, aangekondigde wijnevenementen enz…

In memoriam: Amy Winehouse

VariaGeplaatst door pvo 24 jul, 2011 02:41

Amy Winehouse is gisteren overleden op 27-jarige leeftijd. Niet meteen een wijn gerelateerd onderwerp maar een zangeres met dergelijke familienaam verdient op deze blog wel een kleine vermelding.

Vermoedelijk aan haar eind gekomen tengevolge van een overdosis drugs, drank of de combo van beide. Haar dood komt niet als een complete verrassing gezien de historiek van mislukte "rehabs". Maar het blijft uiteraard wel een spijtige zaak want Amy Winehouse was zonder meer één van de weinige blanke zangeressen die kon uitblinken in genres (R&B, soul en jazz) die normaal het quasi exclusieve speelterrein zijn van Afro-Amerikaanse performers.

Geniet nog even mee van het wondermooie "Back to Black" met een wat morbide maar toepasselijke video.

Overigens wel even ontnuchterend om vast te stellen hoe snel de on-line media nieuwe info verwerken. Op Wikipedia is de bijdrage over Amy Winehouse reeds volledig geactualiseerd: http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Winehouse

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.