Wijnblog.be

Wijnblog.be

Over deze blog...

Het is de bedoeling om op deze pagina’s bijdragen te plaatsen over recent geproefde wijnen. Het gaat hier dan uiteraard eerder over de persoonlijke appreciatie van een wijn dan over een puntenevaluatie à la Parker. Verder komt er ook ruimte voor andere wijntopics zoals verslagen over wijnuitstappen en –proeverijen, verwijzingen naar interessante wijnsites of artikels over wijn, allerhande wijnweetjes, aangekondigde wijnevenementen enz…

Het woord is aan jullie!

OpinieGeplaatst door pvo 31 mrt, 2011 02:38

Wijnblog.be glijdt rustig naar de 200 posts toe en blaast deze zomer 4 kaarsjes uit. Op zich geen echt wereldschokkend nieuws. We doen lekker door en per slot van rekening is dit gewoon een persoonlijke blog en ben ik nog steeds blij om op tijd en stond mijn wijnervaringen met jullie te delen.

Maar het valt me wel op dat ik jullie - mijn lezers - misschien wel wat veronachtzaamd heb. Behalve de "comments" feature zijn er tot nu toe niet echt veel mogelijkheden om jullie meningen/opmerkingen/ideeën te ventileren. Daarom wil ik graag een nieuwe rubriek "Opinie" starten. Het is de bedoeling om jullie regelmatig te vragen hoe jullie denken over bepaalde dingen uit de wijnwereld.

En het eerste onderwerp waarover ik graag iets van jullie zou willen horen, is in welke richting deze blog in de toekomst uit moet gaan. Zijn er onderwerpen die jullie interesse wegdragen en die niet (of niet voldoende) aan bod komen? Of omgekeerd, zaken die te veel belicht worden en waarvan jullie denken "beetje dimmen aub"? Wat denken jullie er van om bijvoorbeeld gedurende een maand per jaar niets anders dan door lezers gesuggereerde onderwerpen aan bod te laten komen?

Ik geef graag eens het woord aan jullie en hoop dat je mij jullie ongezouten mening/suggesties/opmerkingen willen doorsturen. Uiteraard kan dit via een reactie op dit artikel. Voor diegenen die liever minder publiek hun mening te kennen willen geven, kan dit ook via mail suggesties@wijnblog.be of via de Twitter account @wijnblogbe.

Het woord is aan jullie en bij voorbaat dank voor de reacties!

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.