Wijnblog.be

Wijnblog.be

Over deze blog...

Het is de bedoeling om op deze pagina’s bijdragen te plaatsen over recent geproefde wijnen. Het gaat hier dan uiteraard eerder over de persoonlijke appreciatie van een wijn dan over een puntenevaluatie à la Parker. Verder komt er ook ruimte voor andere wijntopics zoals verslagen over wijnuitstappen en –proeverijen, verwijzingen naar interessante wijnsites of artikels over wijn, allerhande wijnweetjes, aangekondigde wijnevenementen enz…

Vlaamse Wijnbloggers op Megavino 2008

Vlaamse WijnblogdagenGeplaatst door pvo 15 okt, 2008 00:49

Eind deze week is het zover! Dan start Megavino 2008, het grootste wijnevenement van ons land.

Een feestelijke 10e editie met meer standhouders dan ooit tevoren, een gastland (Spanje) om reikhalzend naar uit te kijken, een fenomenaal aanbod van wijnlanden en te proeven wijnen...dus duidelijk een niet te missen afspraak voor de Belgische wijnliefhebber.

Blog Image

Deze editie van Megavino is ook voor het "Vlaamse Wijnblogdagen" samenwerkingsverband speciaal. De Vlaamse Wijnbloggers zullen tijdens de opening van Megavino 2008 op vrijdagavond namelijk aanwezig zijn met een eigen stand. Bedoeling is om de wijnliefhebber kennis te laten maken met de deelnemende blogs van de "Vlaamse Wijnblogdagen" en om de bezoeker te vergasten op leuke, verrassende, speelse of eigenzinnige wijnen en daarmee passende hapjes. Nieuwsgierig om met ons kennis te maken, onze wijnvisie te leren kennen of gewoon even langskomen voor een leuke wijnbabbel? Breng ons dan nu vrijdag een bezoekje in de Zaal Tempranillo van Paleis 3 tussen 19.00 en 24.00 uur.

Alvast tot dan en uiteraard veel proefplezier!

  • Reacties(1)//www.wijnblog.be/#post82