Wijnblog.be

Wijnblog.be

Over deze blog...

Het is de bedoeling om op deze pagina’s bijdragen te plaatsen over recent geproefde wijnen. Het gaat hier dan uiteraard eerder over de persoonlijke appreciatie van een wijn dan over een puntenevaluatie à la Parker. Verder komt er ook ruimte voor andere wijntopics zoals verslagen over wijnuitstappen en –proeverijen, verwijzingen naar interessante wijnsites of artikels over wijn, allerhande wijnweetjes, aangekondigde wijnevenementen enz…

Return of the Thundershow

WijnweetjesGeplaatst door pvo 01 sep, 2016 00:28
Eerder dit jaar verraste Gary Vaynerchuk ons met een nieuwe aflevering van WineLibraryTV. Precies 10 jaar nadat de allereerste aflevering van "the Thundershow" online werd geplaatst. Helaas bleef het bij die ene speciale verjaardagseditie. Lees meer hierover in de volgende blogpost.

Maar kijk! Alles komt terug, ook WineLibraryTV!Verplichte kost voor iedere wijnliefhebber die zijn kennis wil bijspijkeren op een aangename wijze. Niet alleen leer je nieuwe wijnen en -stijlen ontdekken maar ook je smaakpalet zal er wel bij varen als je de adviezen van Sir Gary ter harte neemt.

Nu maar hopen dat er inderdaad regelmatig nieuwe episodes toegevoegd worden. In episode 1002 wordt hier alleszins op gealludeerd.

Helaas niet meer beschikbaar onder de vorm van een iTunes podcast dus best om je te abonneren op het YouTube channel.

We're going to change the wine world, whether they like it or not...

Link: www.youtube.com/winelibrarytv


  • Reacties(0)//www.wijnblog.be/#post248