Wijnblog.be

Wijnblog.be

Over deze blog...

Het is de bedoeling om op deze pagina’s bijdragen te plaatsen over recent geproefde wijnen. Het gaat hier dan uiteraard eerder over de persoonlijke appreciatie van een wijn dan over een puntenevaluatie à la Parker. Verder komt er ook ruimte voor andere wijntopics zoals verslagen over wijnuitstappen en –proeverijen, verwijzingen naar interessante wijnsites of artikels over wijn, allerhande wijnweetjes, aangekondigde wijnevenementen enz…

Weggevertje

VariaGeplaatst door pvo 13 mei, 2011 23:22

Tijd voor iets leuks! Ik heb hier nog een drietal exemplaren liggen van een informatieve cd-rom over Franse wijnen.

Snel even de juiste wijn bij een bepaald gerecht zoeken? Vlot uw weg vinden in de wirwar van verschillende "appellations" in Frankrijk? Even kennis maken met de belangrijkste druivenrassen uit de Franse wijngaarden? Of gaat u liever de uitdaging van een heuse wijn-quiz aan? De cd-rom "Franse Wijnen" heeft al het nodige aan boord om u verder te helpen.

Wat moet u doen om een gratis exemplaar in de wacht te slepen? Heel simpel, gewoon even een reactie plaatsen onder dit artikel. Onderwerp voor de reacties: wat roept Franse wijn bij u op?

De drie eerste en/of leukste (afhankelijk van aantal reacties) worden door mij gecontacteerd en krijgen de cd-rom gratis thuisgestuurd.

UPDATE

De cd-roms zijn uitgedeeld. Willen Christian en William me zo snel mogelijk hun adresgegevens doorsturen naar wedstrijd@wijnblog.be?

  • Reacties(6)//www.wijnblog.be/#post180